Denise Abbas Trimsalon "De Wallenberg"

Dit ben ik, 'het vrouwtje van de trimsalon', zoals veel klanten ons, meestal vrouwelijke, hondentrimmers noemen.

Ik doe mijn werk met buitengewoon veel plezier. Neem alle hondenrassen voor mijn rekening, en heb, zo zegt men, een goed gevoel voor zogenaamde plukvachten: Terriers, Teckels, diverse jachthondenrassen. Ik zie ook graag kruisingen mijn praktijk binnenkomen, waar je alle kanten mee op kunt, en waarvoor ik samen met de eigenaar een bepaalde 'look' afspreek, passend bij hond, baas, en dagelijkse gewoonten.

Als daar tijd voor is maak ik graag foto's van uw hond ná de trimbehandeling. Alle hondenfoto's die deze website sieren zijn daar voorbeelden van, alsmede de foto's op Instagram (@denise_groom) die regelmatig aangevuld worden met nieuwe. Het is leuk om naar al die verschillende honden te kijken, en naar hun uitdrukkingen en kapsels. Het is altijd dezelfde formule: de hond met de berg haar die er van af gekomen is (zie ook de header van deze website). Laat u mij weten wanneer u hier bezwaar tegen heeft, voor het geval ik dat vergeet aan u te vragen.

Voor hondenportretten in een professionele studio setting, actiefoto's tijdens uw hondentraining - of familiefoto's mét hond - hierover kunt u afspraken met mij maken - onafhankelijk van een trimsalon afspraak. Raadpleegt u mijn website denisefotografeert.nl en/of FB denisefotografeert voor mijn professionele fotografie producten. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.