Bel nu
06-21265487
Binnen een week een afspraak.

header 500hoog

Trimsalon
"De Wallenberg"
Denise Abbas Trimsalon "De Wallenberg"

Dit ben ik, 'het vrouwtje van de trimsalon', zoals veel klanten ons, meestal vrouwelijke, hondentrimmers noemen.

Ik doe mijn werk met buitengewoon veel plezier. Neem alle hondenrassen voor mijn rekening, en heb, zo zegt men, een goed gevoel voor zogenaamde plukvachten: Terriers, Teckels, diverse jachthondenrassen. Ik zie ook graag kruisingen mijn praktijk binnenkomen, waar je alle kanten mee op kunt, en waarvoor ik samen met de eigenaar een bepaalde 'look' afspreek, passend bij hond, baas, en dagelijkse gewoonten.

Als daar tijd voor is maak ik graag foto's van uw hond ná de trimbehandeling. Alle hondenfoto's die deze website sieren zijn daar voorbeelden van, alsmede de foto's op Instagram (@denise_groom) die regelmatig aangevuld worden met nieuwe. Het is leuk om naar al die verschillende honden te kijken, en naar hun uitdrukkingen en kapsels. Het is altijd dezelfde formule: de hond met de berg haar die er van af gekomen is (zie ook de header van deze website). Laat u mij weten wanneer u hier bezwaar tegen heeft, voor het geval ik dat vergeet aan u te vragen.

Voor hondenportretten in een professionele studio setting, actiefoto's tijdens uw hondentraining - of familiefoto's mét hond - hierover kunt u afspraken met mij maken - onafhankelijk van een trimsalon afspraak. Raadpleegt u mijn website denisefotografeert.nl en/of FB denisefotografeert voor mijn professionele fotografie producten. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OPENINGSTIJDEN:
Maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 17:00
Afspraken na 17:00 of op zondag mogelijk

ADRES:
Wallenbergstraat 34
2131 TW Hoofddorp

RESERVEREN OF ANNULEREN:
Telefoon 06-21265487 (gedurende werktijden)
APP/SMS      06-21265487
E-mail   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons ook op InstagramTwitter en Facebook voor acties en aanbiedingen!

Onze laatste Tweets

 

Web design & development Artenweb.nl