Bel nu
06-21265487
Binnen een week een afspraak.

header 500hoog

Trimsalon
"De Wallenberg"

Wij hebben geen 'standaardtarieven per ras'. Waarom niet? Omdat er tussen twee honden, ook al zijn ze van hetzelfde ras, een wereld van verschil in bewerkelijkheid kan zitten. Een Golden Retriever die jong, en niet gesteriliseerd is, en waarvan de 'baas' alleen de voetjes en oren en uitstekende pieken bijgewerkt wil hebben, is misschien voor 45 Euro klaar in de Trimsalon. Een oudere, zware, gesteriliseerde- of gecastreerde Golden kan een vracht aan onderwol hebben, een dubbel zo dikke vacht; en als u dan ook nog graag wilt dat wij wassen en droogblazen, dan kan de rekening oplopen tot 80 Euro. Ik vind het niet eerlijk om alle honden van een bepaald ras met dezelfde prijs aan te slaan, wanneer de een veel minder werk is dan de ander. Dat is mijn prijsbeleid.

Uiteraard ken ik 'mijn' vaste klant-honden, en weten deze altijd vantevoren waar ze aan toe zijn. Voor nieuwe klanten geldt dat u telefonisch een schatting van de kosten kunt verkrijgen, bij binnenkomst, als ik met mijn hand de vacht van uw hond heb gevoeld, krijgt u daar een correctie op: naar boven of naar beneden, en in ieder geval reken ik nooit meer dan dat ik vooraf met u heb afgesproken. U weet dus bij mij waar u aan toe bent, en u betaalt niet meer dan noodzakelijk: de prijs is afhankelijk van de omvang van de klus, en in mindere mate van het ras.

Werken op basis van uurtarief

Voor sommige klanten is het veel gunstiger op basis van een uurtarief te komen. Vaak betreft het gewoon de voetjes even netjes maken, de oortjes van de Collie plukken, de broek uitkammen. Dat is een stuk gunstiger voor u dan wanneer ik de 'hele hond' inboek voor een standaardtarief behorend bij het ras terwijl dat qua vachtonderhoud helemaal niet nodig is – omdat u dat zelf gewoon goed onder de knie heeft.

Leren kammen op basis van uurtarief

Natuurlijk vinden wij het fijn wanneer de hond met lange haren redelijk onderhouden in de Trimsalon komt. Voor u scheelt dat in uw portemonnaie, en voor de hond, en mij als trimmer, is dat ook minder belastend. Wij merken dat veel mensen wel goede bedoelingen hebben, maar de 'handigheid' missen goed door te pakken met kammen. Bevreesd de hond pijn te doen, of niet in de gaten hebben waar de klitjes zich opstapelen, en hoe je die loswerkt. Wij geven desgewenst graag 'kamles'. U maakt dan gewoon een afspraak met ons, en dan kammen we de hond samen, voor een uurtarief van 45 Euro. Op termijn verdient u dat geld gemakkelijk weer terug, door namelijk minder vaak naar de trimsalon te hoeven wegens klitten, en door goedkoper uit te zijn voor een kam- en wasbeurt omdat uw hond geen grote onderhoudsachterstanden heeft. Voor kamles spreken wij een moment af dat het niet druk is in de praktijk: meestal geven wij dit soort lessen op zaterdag, met een gezellig muziekje en een bak koffie er bij. Wel 'trimsalonkleding' aantrekken, dus oude broek en oud T-shirt!

OPENINGSTIJDEN:
Maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 17:00
Afspraken na 17:00 of op zondag mogelijk

ADRES:
Wallenbergstraat 34
2131 TW Hoofddorp

RESERVEREN OF ANNULEREN:
Telefoon 06-21265487 (gedurende werktijden)
APP/SMS      06-21265487
E-mail   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons ook op InstagramTwitter en Facebook voor acties en aanbiedingen!

Onze laatste Tweets

 

Web design & development Artenweb.nl