header 500hoog

Trimsalon
"De Wallenberg"

U kunt bij ons terecht voor alle hondenrassen en vachtsoorten. Uiteraard zijn ook grote, zware honden welkom. Wij passen alle vachtbehandelingstechnieken toe zoals plukken, knippen en scheren, of combinaties daarvan die het beste bij de vacht van de hond passen. U kunt uw hond bij ons brengen voor complete vachtbehandelingen, en voor deelbehandelingen. Een deelbehandeling kan bijvoorbeeld betekenen: ontklitten op moeilijke plekken, voetjes netjes maken, overmatige beharing tussen de voetkussentjes of rondom de ogen knippen. Voor deelbehandelingen rekenen wij (delen van) het uurtarief.

De werkwijze in onze trimsalon is dat u de hond brengt, en op een door ons samen te bepalen tijdstip weer ophaalt. Brengen voor het werk, en halen in de lunchpauze is bij ons populair onder de klanten die in de buurt werken.

Wij leren onze klanten ook graag om de ‘tips en trucs’ van het kammen beter onder de knie te krijgen. Dat geeft veel voldoening en maakt de periode tussen twee trimbeurten in gemakkelijker te overbruggen. Dit werk doen wij op basis van (delen van) het uurtarief.

Als u er waarde aan hecht bij de hond te blijven gedurende de vachtbehandeling is dat mogelijk. Wij kunnen daar rekening mee houden; geeft u deze wens dan bij het reserveren wel aan.

De trimsalon is op alle werkdagen, en op zaterdagen, geopend vanaf 08.00 tot 17.00. Afspraken op zondag of na 17.00 zijn ook mogelijk. Voor zaterdagen, zondagen en werkdagen na 17.00 berekenen wij iets hogere tarieven. Dat doen wij ook wanneer u gedurende de hele behandeling bij uw hond wilt blijven.

OPENINGSTIJDEN:
Maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 17:00
Afspraken na 17:00 of op zondag mogelijk

RESERVEREN OF ANNULEREN:
Telefoon 023-5613014 (gedurende werktijden)
SMS      06-21265487
E-mail   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons ook op InstagramTwitter en Facebook voor acties en aanbiedingen!

Onze laatste Tweets

 

Web design & development Artenweb.nl