Wegens de Corona maatregelen zijn wij gesloten tot en met 19 januari. Wij adviseren u ons te bellen/appen zodra er duidelijkheid is over wanneer we weer open mogen.
Bel/App dan snel: 1st comes 1st.
Wanneer we weer mogen trimmen kunt u volgen via de toespraken van Rutte, via de website van het RIVM of via de website van de gemeente Haarlemmermeer.

Tot hopelijk spoedig ziens! Denise

 

U kunt bij ons terecht voor alle hondenrassen en vachtsoorten. Uiteraard zijn ook grote, zware honden welkom. Wij passen alle vachtbehandelingstechnieken toe zoals plukken, knippen en scheren, of combinaties daarvan die het beste bij de vacht van de hond passen. U kunt uw hond bij ons brengen voor complete vachtbehandelingen, en voor deelbehandelingen. Een deelbehandeling kan bijvoorbeeld betekenen: ontklitten op moeilijke plekken, voetjes netjes maken, overmatige beharing tussen de voetkussentjes of rondom de ogen knippen. Voor deelbehandelingen rekenen wij (delen van) het uurtarief.

De werkwijze in onze trimsalon is dat u de hond brengt, en op een door ons samen te bepalen tijdstip weer ophaalt. Brengen voor het werk, en halen in de lunchpauze is bij ons populair onder de klanten die in de buurt werken.

Wij leren onze klanten ook graag om de ‘tips en trucs’ van het kammen beter onder de knie te krijgen. Dat geeft veel voldoening en maakt de periode tussen twee trimbeurten in gemakkelijker te overbruggen. Dit werk doen wij op basis van (delen van) het uurtarief.

Als u er waarde aan hecht bij de hond te blijven gedurende de vachtbehandeling is dat mogelijk. Wij kunnen daar rekening mee houden; geeft u deze wens dan bij het reserveren wel aan.

De trimsalon is op alle werkdagen, en op zaterdagen, geopend vanaf 08.00 tot 17.00. Afspraken op zondag of na 17.00 zijn ook mogelijk. Voor zaterdagen, zondagen en werkdagen na 17.00 berekenen wij iets hogere tarieven. Dat doen wij ook wanneer u gedurende de hele behandeling bij uw hond wilt blijven.