Wie is Trimsalon "De Wallenberg"

Denise AbbasDit ben ik, 'het vrouwtje van de trimsalon', zoals veel klanten ons, meestal vrouwelijke, hondentrimmers noemen. Heb een kakelbonte CV variƫrend van freelancejournalistiek, paardensportverslaggeving, volksvertegenwoordiging tot sinds enkele jaren, hondentrimmen. Ik ben enkele jaren geleden hondentrimmer geworden uit liefde voor ambachten, beesten, en vooral: vanuit de fascinatie voor wat mensen en dieren allemaal samen kunnen presteren, en hoe ze het beste uit elkaar kunnen halen.

En omdat hondentrimmen op mijn weg kwam. Ik geloof in dingen die op je weg komen en waarvan je denkt: YES, dat ga ik doen.

Ik doe mijn werk met buitengewoon veel plezier. Neem alle hondenrassen voor mijn rekening, en heb, zo zegt men, een goed gevoel voor zogenaamde plukvachten: Terriers, Teckels, diverse jachthondenrassen. Ik zie ook graag kruisingen mijn praktijk binnenkomen, waar je alle kanten mee op kunt, en waarvoor ik samen met de eigenaar een bepaalde 'look' afspreek, passend bij hond, baas, en dagelijkse gewoonten. Dol op grote honden, ook al zou ik zelf, als ik hond was, hooguit kniehoog reiken. Hier op de foto met Daan, de hond die ook zomaar op mijn weg kwam, de hond van mijn oom Arie, die in December 2010 overleed. De leukste hond van het Noordelijk Halfrond, en wij samen ontvangen u graag en hartelijk in de praktijk, Hondentrimsalon De Wallenberg in Hoofddorp Pax.

OPENINGSTIJDEN:
Maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 17:00
Afspraken na 17:00 of op zondag mogelijk

RESERVEREN OF ANNULEREN:
Telefoon 023-5613014 (gedurende werktijden)
SMS      06-21265487
E-mail   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons ook op Twitter en Facebook voor acties en aanbiedingen!

Onze laatste Tweets

 

Web design & development Artenweb.nl